Boka boende med Oakhouse i Tokyo – få 800 kr rabatt3 min läsning

Boka rum i ett share house eller en egen fullt möblerad lägenhet hos Oakhouse i Tokyo och få 800 kr rabatt på första månadens hyra!

Ett share house hos Oakhouse - vilse i Japan

Ska du flytta till Tokyo och letar boende? Vet du inte vad skillnaden mellan ett share house och en lägenhet är? Börja med att läsa min uttömmande guide till att hitta boende i Tokyo. Spara sedan pengar och massor av bekymmer genom att boka boende hos Oakhouse!

Unik rabatt på 800kr (¥10,000)

Som föredetta anställd på Oakhouse kan jag erbjuda en unik rabatt på ett värde av 10,000 yen (ca 800 kr) från första månadens hyra när du bokar rum eller lägenhet via mig. Rabatten gäller oavsett pris, pågående kampanj eller typ av boende.

Ett att Oakhouses såkallade “Social Residences”
Testa att dra på skärmen med musen för att flytta på kameran.

Din rabatt är bara ett klick bort

  • Bli Oak Member (går på bara en minut) och ta del av rabatten när du väl bokar ett boende. 
  • Du kan bli medlem redan nu och boka boende långt senare för att vara säker på att att du får rabatten. Du binder inte upp dig bara för att du blir medlem.
  • Alternativt kan du kontakta mig direkt så ger jag dig mer än gärna skräddarsydda tips på boende. Jag skickar dig sedan medlemsformuläret över mejl.

Varför ska du boka boende hos Oakhouse?

  • Oakhouse är det största share house-företaget i Tokyo. Genom att vara ett relativt sett stort företag kan man erbjuda snabbare och bättre service än konkurrenterna. Mina gamla kollegor på kundtjänsten är fantastiskt trevliga och kommer hjälpa dig med alla dina bekymmer.
  • Lär dig japanska på riktigt! Över 60% av alla inneboende är japaner som mer än gärna vill lära känna dig. Eftersom Oakhouse har en så pass stor japansk kundbas ställs det dessutom höga krav på kvalitet.
  • Bo lyxigt till ett bra pris i ett Social Residence. Det är stora och fräscha byggnader som är den senaste revolutionen inom share house-branschen. Vad sägs om att ha ett bekvämt privat rum, fullt utrustat studierum, gym, stor festlokal och ett underbart japanskt bad inom samma byggnad — allt inkluderat i hyran? Det blir inte mycket bekvämare!
  • Störst utbud på share houses och lägenheter i hela Tokyo. Med över 220 hus har Oakhouse garanterat något för alla smaker och prisklasser. På deras hemsida är det enkelt att söka och hitta vad du letar efter.
  • Trivs du inte? Flytta smidigt till andra hus inom Oakhouse. Det är väldigt enkelt att flytta och dessutom billigt. Reglerna ändras ibland så fråga Oakhouse om du vill veta mer.

Lita inte bara på mig:

Läs vad en annan svensk inneboende har att säga om share houses och Oakhouse.

Varför rekommenderar jag Oakhouse?

Jag har själv bott hos Oakhouse länge och trivdes från första stund. Jag trivdes faktiskt så pass bra att jag sökte jobb där och sedan jobbade på deras informationscenter i två spännande år.

oakhouses informationscenter
Mina duktiga medarbetare på Oakhouses informationscenter

Under dessa två år hjälpte jag otaliga människor hitta boende i Tokyo — många av dem från Sverige. Som stolt föredetta anställd kan jag därför verkligen rekommendera Oakhouse till 100%, speciellt om du vill lära dig japanska på riktigt!

Skulle du boka ett rum hos Oakhouse får jag lite provision från Oakhouse. På så sätt kan jag ha råd att finansiera Vilse i Japan utan reklam, så all hjälp uppskattas!

Kontakta mig om du har några frågor

Jag är den svensk som utan tvekan vet mest om share house-branschen i hela världen, så tveka inte på att höra av dig om du har några frågor!

Länk till Oakhouses hemsida