Om Vilse i Japan

Om hemsidan

Hej!

Den här hemsidan är ett försök att erbjuda värdefull information för dig som vill bo, jobba, studera eller bara besöka Japan. Det finns mycket information om Japan på internet men det är svårt att hitta något som är skräddarsytt för svenska läsare. Vilse i Japan vill fylla detta tomrum.

Om författaren

Jag är en svensk kille som var bosatt 3,5 år i Japan, fram tills hösten 2016.

Under min tid där har jag sett både högt och lågt:

Jag har studerat japanska ute på vischan i norra Japan, minglat i de fina salongerna på svenska ambassaden i centrala Tokyo och arbetade i två år på Oakhouse, ett japanskt fastighetsföretag i centrala Shibuya, Tokyo.

Med denna blogg vill jag dela med mig av mina erfarenheter så att andra också kan upptäcka det Japan jag förälskat mig i. Min förhoppning är att erbjuda den typ av information jag själv önskar jag haft tillgång till innan jag flyttade.

Om loggan

Vilse i Japans fina logga är skapad av Jonathan Kevin, en multitalang av hög rang. Ta gärna en titt på hans hemsida: jonathankevin.com

Kontakta mig

Har du några frågor till mig personligen, eller kanske har du åsikter om webbplatsen? Släng iväg ett mejl till info@vilseijapan.se så svarar jag så fort jag kan!